Προφίλ Εταιρείας

Η "ΠΑΠΥΡΟΣ " ιδρύθηκε το 1986 στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας με έδρα τη Λάρισα, με σκοπό την πώληση και διανομή αναλώσιμων υλικών πληροφορικής, περιφερειακών ηλεκτρονικών υπολογιστών, προϊόντων multimedia, αξεσουάρ και βοηθητικών προϊόντων πληροφορικής, μηχανογραφικών εντύπων, καθώς επίσης και προϊόντων γραφείου.


Για την καλύτερη κάλυψη της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών της από τον Δεκέμβριο του 2003 αναπρύχθηκε και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.


Η "ΠΑΠΥΡΟΣ" είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές περιφερειακών αναλώσιμων στην αγορά και στη διάρκεια μίας δεκαπενταετίας εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της.


Η "ΠΑΠΥΡΟΣ" σας παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, είτε είσαστε αναπτυσσόμενη εταιρεία είτε αναπτυγμένη, με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση καθώς και ανταγωνιστικές τιμές.


Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών σε σχέση με προϊόντα επώνυμα και ποιοτικά ελεγμένα.


Υποχρέωσή μας είναι να κατανοούμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις.


Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε:

  • Ολοκληρωμένη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.
  • Επαγγελματική υποστήριξη και προσωπική πείρα.
  • Αποτελεσματική και συνεχή επικοινωνία, καθώς διαρκώς ακούμε τις ανάγκες σας και ανταποκρινόμαστε σ' αυτές.
  • Αξιοπιστία και υπευθυνότητα.

Στόχος της εταιρείας είναι να διατηρήσει τον ηγετικό ρόλο που έχει στον τομέα της και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε άλλες δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές της πληροφορικής με την ίδια επιτυχία.


Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 2410. 285.790 - 6937.876.593
E-mail: papyros@papyros.gr
           

Loading...